Firmy

Po Praze bez zaváhání


Mít v dnešní době auto a řidičský průkaz je pro většinu lidí naprosto normální, protože by se nikam nedostali. Nejen lidé žijící na odlehlých místech potřebuji mít auto, ale využívají ho i ti, kteří bydlí v hlavním městě. Dostat se na dovolenou nebo k lékaři kdykoliv je potřeba je nutnost, a bez auta se to dělá špatně. Auto je skvělý pomocník, ale k jeho řízení je potřeba mít absolvovanou autoškolu. Kam se do autoškoly vydat a jakou si vybrat? Jestli vás zajímá která autoškola v Praze je pro vás ta pravá, podívejte se na náš web. Najdete tam nejen náš vozový park, ale i ceník a spoustu dalších důležitých informací, které vám mohou pomoct se rozhodnout ve výběru autoškoly.

řízení auta

U nás vás čeká empatický přístup, a hlavně pochopení ze strany lektorů. Víme, že žádný učený z nebe nespadl, a tak máme na všechny žáky spoustu trpělivosti. Abyste mohli navštěvovat nějaký kurz v autoškole musíte se na něj zapsat. Podat přihlášku je jednoduché, stačí vyplnit tiskopis a odnést ho na pobočku, případně poslat e-mailem. Co se týče ceny, bohužel i my jsme museli zdražit, ale stále žákům umožňujeme zaplatit celou částku na několik částí. Tuto možnost využívá spousta lidí, protože to potom není tak citelný zásah do jejich rozpočtu.

autoškola auto

Částku za kurz musíte uhradit ještě, než půjdete k závěrečným zkouškám. V každé autoškole vás čeká několik hodin teoretické výuky a několik hodin jízdy vozidlem. Musíte absolvovat obě části jinak byste nemohli k závěrečným zkouškám. Kromě absolvování autoškoly pro čerstvé řidiče umožňujeme také dopravně psychologické vyšetření a opakovanou autoškolu v případě že jste o řidičský průkaz přišli. Pomáháme řidičům dostat se za volant, a děláme maximum pro to abychom pouštěli na silnice pouze svědomité a zodpovědné řidiče, kteří dodržují dopravní předpisy a také jsou ohleduplní.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Po Praze bez zaváhání