Životní styl

Pozor na stres


Já chtěla bych všem doporučit, aby měli zdravý a dobrý životní styl, protože když budete mít špatný životní styl a nebudete o sebe pečovat, tak to potom někdy dopadá opravdu špatně. Všichni víme, že stres přeje všem nemocem a také dalším různým chorobám. Proto je nejlepší, když se člověk nebude nikdy v životě stresovat. Já vím, že se nyní smějete, protože asi není normální, aby se nějaký člověk za život alespoň jednou nestresoval. Řeknu vám, že jsem už dvakrát měla opravdu silné stresové stavy. Je to opravdu hrozné. Kvůli tomu jsem také zhubla několik kilogramů, tedy ne, že by mi to vadilo, protože vždycky jsem měla nějakou mírnou nadváhu, takže mě to vždycky opravdu hodně těšilo.

Stres lidem škodí.

Jenomže zase mi vadilo, že mi po stresu právě začaly padat vlasy. A také moje pleť byla taková zašedlá a vůbec se mi to nelíbilo. Proto jsem začala chodit tak jak k psychologovi a také jsem začala cvičit jógu. Povím vám, že jóga mi opravdu hodně pomohla. Už jsem se potom tak nestresovala. Pokud i vy chcete změnit životní styl k lepšímu, tak doporučuji, aby se také navštívili pana psychologa anebo začali také cvičit jógu.

A dejte si pozor na stres.

Vždyť na józe není přece nic špatného. Jóga vám může jenom pomoct. Myslím si, že když jógu vyzkoušíte, že už určitě nebudete chtít dělat nic jiného. Nebo byli jste už někdy u psychologa? Já už ano, byla jsem tam už i jako dítě, protože mi vadilo, jak se moji rodiče stále hádali. Nakonec se po pár letech rozvedli. Ze začátku mě toho moc trápilo a bolelo mě to, protože jsem měla moc ráda oba dva rodiče. Jenomže později jsem pochopila, že vlastně to bylo opravdu to nejlepší, co mohli rodiče udělat. Potom byl doma klid. Byla jsem ve střídavé péči a opravdu hodně mě to bavilo. Myslím si, že když je střídavá péče, že to není tak hrozné, jak si mnoho lidí myslí. Například mě to moc vyhovovalo. 

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Pozor na stres