Ekonomika

Budeme bydlet brzy?


Taková hypotéka je vlastně o něco větší půjčka. Nepůjčují se statisíce, ale miliony. A o to kráčí. Jen tak mezi řečí, ta půjčka neboli správněji hypotéka, o které si budete číst, tak ta je takzvaně neúčelová. Co to znamená? To, že se nemusí nikde nikomu nic dokládat, za co jste peníze utratili. Je to čistě vaše věc a nikoho to nezajímá. Stejně tak, jako ho nebudou zajímat vaše příjmy. Je to naprosto zbytečný doklad, který sice poví kolik člověk vydělal v minulém období, ale o tom budoucím se tu jaksi nepíše. A to by přece mělo věřitele zajímat o něco více než to, co se dělo kdysi. Pokud bude půjčka poskytnuta, bude se splácet v budoucnu.

bankovka a skříňka

Takže zde se takový doklad považuje za zcela zbytečný, stejně jako případný záznam v registru. Zde se totiž ručí drobátko jinak a něčím jiným. Ale pojďme se na to mrknout. Americká hypotéka bez doložení příjmu je finanční produkt, který je u nás nabízen již velkou spoustu let. Firma, která tento produkt nabízí tak získala spoustu spokojených klientů a stále přibývají další a další. Protože se zde vše projednává rychle, bez zbytečného papírování a nikde a nikdy se nečeká na schvalování někde seshora, jako tomu bývá jinde, kde vás řeší někdo, kdo o tom vůbec nerozhoduje.

mince a stříška

Je samozřejmě jasné, že ani zde vám peníze nedá kurýr, který k vám přijede. Ano, přijede, čtete dobře, nemusíte se nikam trmácet a čekat někde v čekárně až se vás někdo uráčí přijmout. Kurýr vše vyřídí u vás doma, pokud to půjde a pak už jen čekáte na peníze. A ty jsou do večera u vás, tedy, na vašem účtu. Nikde se na nic nečeká a nikdo někde nahoře nic neschvaluje. Po podpisu smlouvy vám prostě do několika hodin pošle firma dohodnutou částku a vy pak jen budete splácet podle toho, jak jste si to ve smlouvě dohodli. Jak vidíte, všechno jde rychle a v podstatě bez starostí. Tak klikněte na odkaz a uvidíte sami.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Budeme bydlet brzy?